Skip to content.

Skirejser, busrejser og busture

Sections
Du er her: Forside » Hurtigruten
Vitus Rejser
Vitus Rejser - bestil rejsen og Vitus Rejsers katalog hos Hafnia Rejser

Hafnia Rejser er agent for Vitus Rejser - bestil rejsen og Vitus Rejses katalog hos os.

Se et udvalg af de Vitus rejser, der køres med en bus fra Hafnia Rejser

Nyhedsbrev

Tilmeld dig Nyhedsbrevet - og modtag Nyheder og tilbud fra Hafnia Rejser

 

Hurtigruten

Hurtigruten er berømt for sine vidtspændende rejser. Navnet er velkendt hos de fleste og henleder tanker på de dejlige oplevelser i kystområder.

Hurtigruten er berømt for sine vidtspændende rejser. Navnet er velkendt hos de fleste og henleder tanker på de dejlige oplevelser i kystområder. Med 118 års maritim erfaring og en flåde på 11 komfortable skibe, kan Hurtigruten tilbyde rejser der overgår passagerernes forventninger.

I generationer har Hurtigrutens skibe udgjort en vigtig del af kystlivet i Norge med daglige afgange fra Bergen. Vi kommer i kontakt med de lokale på de steder vi besøger, og vi lærer mere om de enkelte steders omgivelser, og bruger tid på at kigge på lokal kunst og kulturhistorie.

Hurtigruten tilbyder også rejser til Spitsbergen, Grønland og Antarktis. Gå om bord på MS Fram, og oplev nogle af verdens mindst besøgte kystlinjer. Alle er et eventyr – en rejse gennem uberørte områder, der kun er tilgængelige med skib, og De møder forskellige samfund, fantastisk dyreliv og fascinerende kulturer. På rejserne sikres det, at destinationerne efterlades i samme uspolerede tilstand, som vi fandt dem i. Rejserne kan nu bookes direkte hos Hafnia Rejser.

Rejserne kan nu bookes direkte hos Hafnia Rejser.

Hør mere på Telefon: 59 43 11 41

 

 

Hafnia Rejser er medlem af Rejsegarantifonden og medlem af Danmarks Rejsebureau Forening. | Log ind
Romfax Webdesign