Skip to content.

Skirejser, busrejser og busture

Sections
Du er her: Forside » Busrejser » Julerejse til Weser og Hameln
Vitus Rejser
Vitus Rejser - bestil rejsen og Vitus Rejsers katalog hos Hafnia Rejser

Hafnia Rejser er agent for Vitus Rejser - bestil rejsen og Vitus Rejses katalog hos os.

Se et udvalg af de Vitus rejser, der køres med en bus fra Hafnia Rejser

Nyhedsbrev

Tilmeld dig Nyhedsbrevet - og modtag Nyheder og tilbud fra Hafnia Rejser

 

Julerejse til Weser og Hameln

Julerejse til Weser og Hameln
Tilbring julen i Hameln ved Weserfloden - her er juletiden helt eventyrlig! På det gode Mercure Hotel Hameln bliver vi forkælet efter alle kunstens regler. Hameln er først og fremmest kendt for folkeeventyret om rottefængeren, men der er masser af andre gode historier gemt i byens mange smukke sandstens- og bindingsværkshuse, der står tæt i den gamle bydel. Tusindevis af rotter ligger hugget ud i brosten og viser vej rundt i byen. På din tur rundt må du for eksempel ikke gå glip af Bryllupshuset, hvor man flere gange dagligt kan opleve figurspillet, der opfører historien om rottefængeren. Samtidig kan du hygge dig på byens julemarked, hvor duften af gran og Glühwein sørger for, at vi kommer i julestemning. På det gode Mercure Hotel Hameln forkæler de os med stemningsfuld juleaften, hvor vi får serveret en flot 4-retters julegallamiddag og hygger os med juleknas og sange ved det pyntede juletræ.
Antal dage: 5 dage
Hotel:Mercure Hotel Hameln

Priser og afgange

Afrejsedatoer Pr. person Bestil rejsen

Inkluderet i prisen

 • •4-stjernet bus
  •4 nætter på Mercure Hotel Hameln****
  •4 x morgenmad (2.-5. dag)
  •4 x frokost (1. 3. 4. og 5. dag)
  •3 x middag (1. 2. og 4. dag)
  •1 x 4-retters julemiddag (3. dag)
  •Rundvisning på Marienburg Slot
  •Besøg på julemarked i Hameln
  •Byvandring i Hameln
  •Udflugt til Mittellandkanal og Bodenwerder
  •Dansktalende rejseleder på hele rejsen

Tillæg og rabatter

 • Tillæg for eneværelse: Kr. 750,-
 • Afbestillingsforsikring kr. 300,- Obl. administrationstillæg kr. 69,-

Program

Rejsen:

1. dag: Ankomst til Hameln

I vores bus sætter vi kursen sydover mod Tyskland. Første stop er færgen, der tager os fra Rødby til Puttgarden. Vi kører herfra gennem Tyskland, hvor vi stopper og spiser frokost ved Lüneburger Heide. Sidst på eftermiddagen ankommer vi til Hameln. Vi kan lige nå en spadseretur til den julepyntede bymidte med de mange smukke bindingsværkshuse bygget i den særlige Weser-renæssancestil, inden vi spiser middag sammen på hotellet.

2. dag: Marienburg Slot og julemarked i Hameln

Der mangler ikke noget på morgenbordet, og efter den gode, tyske morgenmad kører vi til slottet Marienburg nær Hannover. Slottet troner på en bakketop, og herfra kunne den hannoveranske konge skue ud over kongeriget Hannover. Welferslægten er Europas ældste fyrstehus med forbindelser til både det engelske og danske kongehus. På en rundvisning kommer vi gennem de imponerende gemakker og hører om slægten og slottet. Tilbage i Hameln er der tid til at studere julemarkedet, som er flankeret af de smukke renæssancehuse fra 1500- og 1600-tallet. Stemningen på torvet stiger i takt med mørkets frembrud. Lysene bliver tændt og dampen fra Glühwein-gryderne stiger til vejrs og blander sig med duften af kanel. Fra skøjtebanen lyder børnenes begejstrede hvin, når de suser afsted på skarpe meder. Byens øvrige butikker er også åbne, så der er mange muligheder for at finde en ekstra lille julegave. Om aftenen spiser vi middag på hotellet.

3. dag: Byvandring i Hameln og juleaften på hotellet

Rejselederen har taget vandreskoene frem og inviterer på en spændende byvandring gennem Hameln. De små rotter i brostenene viser vej forbi spændende arkitektur og flotte huse. Midt på dagen går vi tilbage til hotellet, hvor vi får en let frokost. Hele eftermiddagen kan du nyde hotellets faciliteter og bare slappe af, så du er klar til juleaften. Du har også mulighed for at deltage i en julegudstjeneste i en af kirkerne i Hameln. Om aftenen holder vi en dejlig juleaften. Vi starter med at nyde en 4-retters julegallamenu efterfulgt af en hyggelig aften ved juletræet med juleknas, salmer og julesange.


4. dag: Mittellandkanal og Baron von Münchhausen

Vi nyder morgenmaden i ro og mag, inden vi begiver os ud på dagens udflugt. Hameln ligger ved Weserfloden, og vi følger delvist floden til sluserne, hvor Weser og Mittellandkanalen krydser hinanden. Kanalen krydser floden som en anden motorvejsbro - et meget særpræget syn. Vi fortsætter til Porta Westfalica, hvor vi spiser frokost. Via Bad Pyrmont kommer vi til Bodenwerder, hvor løgnebaronen von Münchhausen huserede. Det var ham, der kunne hive sig selv op ved håret, da han faldt i mosen, og som har lagt navn en diagnose, man giver visse lystløgnere. Tilbage på hotellet afslutter vi opholdet med endnu en god middag.


5. dag: Hjemrejse

Vi forlader Hameln og begiver os igen mod nord. Vi spiser frokost omkring Hamborg og er hjemme på Sjælør Station først på aftenen.

Hotel Mercure Hameln

Rigtig godt og velfungerende hotel, hvor kvalitet og service er i top. Hotellet ligger lige ud til byparken, og der er kort afstand til Hamelns gamle middelalderbydel. På hotellet findes et dejligt wellnessområde med indendørs pool, sauna og dampbad. Restauranten serverer en blanding af buffet og 3- og 4-retters menuer med både regionale og internationale specialiteter. I baren og Bierstuben kan du slutte dagen af med en drink eller en kold øl. Der er elevator til alle etager. Værelserne er moderne indrettede med tv, radio, telefon, WiFi og badeværelse med bruseniche eller badekar samt hårtørrer. Nogle dobbeltværelser har grand lit.

 

Hafnia Rejser er medlem af Rejsegarantifonden og medlem af Danmarks Rejsebureau Forening. | Log ind
Romfax Webdesign