Skip to content.

Skirejser, busrejser og busture

Sections
Du er her: Forside » Busrejser » Forårsstemning i Prag
Vitus Rejser
Vitus Rejser - bestil rejsen og Vitus Rejsers katalog hos Hafnia Rejser

Hafnia Rejser er agent for Vitus Rejser - bestil rejsen og Vitus Rejses katalog hos os.

Se et udvalg af de Vitus rejser, der køres med en bus fra Hafnia Rejser

Nyhedsbrev

Tilmeld dig Nyhedsbrevet - og modtag Nyheder og tilbud fra Hafnia Rejser

 

Forårsstemning i Prag

Forårsstemning i Prag
Charmerende middelalderstemning i Tjekkiets hovedstad. beliggende i byen. Tag med til "Den Gyldne Stad", hvor Moldau bugter sig dovent gennem byen. Dejligt 4-stjernet hotel midt i Prags gamle bydel. super god beliggenhed, hvorfra vi kan nå mange af byens seværdigheder til fods.
Antal dage: 5 dage, 30. april 2018
Hotel:Hotel Modra Ruze

Priser og afgange

Afrejsedatoer Pr. person Bestil rejsen
30-04-2018 Kr. 4.595,-

Inkluderet i prisen

 • 4 x overnatning i dobbeltværelse
  4 x morgenbuffet
  1 x frokost
  1 x middag på hotellet
  1 x middag på lokal restaurant
  Guidede rundture i Prag
  Udflugt til drypstenshuler og Karlstein
  Sejltur på Moldau med middag
  1 x dagsbillet til offentlig transport
  4-stjernet turistbus
  Dansktalende lokalguide i Prag

Tillæg og rabatter

 • Tillæg for eneværelse: kr. 1225,-
 • Afbestillingsforsikring: kr. 276,- Morgenbuffet Gedser-Rostock kr. 115,- Aftenbuffet Rostock-Gedser kr. 165,-
Forårsstemning i Prag

Program

1. dag: Hotel midt i den gamle bydel
Med Scandlines Gedser-Rostock overfart når vi Tyskland, og kører gennem Nordtyskland, forbi Berlin og videre til Tjekkiet, hvor vi når landets hovedstad først på aftenen.

Ved ankomst til hotellet møder vi for første gang vores dansktalende lokalguide.
Vi skal bo på det 4- stjernede Hotel Modra Ruze, beliggende i hjertet af Prag. Hotellet har restaurant, lobbybar, elevator og alle værelser er indrettet med toilet/bad,wifi, og hårtørrer. Aftensmad på hotellet.

2. dag: Byrundtur Prag
Morgenmad på hotellet. Vores lokalguide møder os på hotellet og tager os med på en byrundtur i Prag, som bugner af spændende seværdigheder. Byens historiske centrum findes på UNESCOs Verdensarvsliste. Turen foregår fortrinsvis til fods med stop undervejs og frokost inkluderet. Vi kommer forbi Prags mest interessante bygninger og monumenter som Folkets Hus, Stænderkvarteret, hvor Mozart slog sine folder i 1700- tallet, Den gamle Rådhusplads med det berømte Astronomiske Ur, Det jødiske Kvarter, Karlsbroen og Prags borg.

Om aftenen spiser vi middag på en hyggelig lokal restaurant med pianomusik, som baggrundsstemning.

3. dag: Drypstenshuler og aftensejlads
Efter morgenmaden på hotellet skal vi på udflugt i Prags omegn.

Første stop bliver drypstenshulerne i Koneprusy. Her åbner sig en fantastisk hengemt verden med stalaktitter og stalagmitter, der danner forunderlige drypstensformationer i alverdens skønne farver. 25 millioner år gammel er hulen, hvor vi også finder udstillede kopier af homo sapiens og det uldne næsehorn, som har levet i hulerne.

Derefter fortsætter vi til Karlštejn, hvor man har tid på egen hånd. På toppen af bakken troner den imponerende gotiske borg Karlštejn og guiden fortæller om det historiske slot. Mulighed for at købe frokost eller handle krystal i souvenirbutikkerne. Retur til Prag.

Kl. 19.00 mødes vi igen med vores guide for at tage på en smuk og stemningsfuld bådtur på floden Moldau. Vi går ned til båden, hvor vi starter med en aperitif og derefter nyder vi buffeten med kolde og varme retter, samt dessert. Vores guide vil under sejlturen fortælle lidt om de mange spændende seværdigheder, vi passerer, samt om landets sociale forhold med huspriser, skolegang, pension mm. Det vil også være muligt at gå op på dækket og nyde udsigten over den gamle bydel.

4. dag: Fridag eller vandshow
Morgenmad på hotellet. Dagen er til fri disposition. Tag selv på opdagelse i byen, på shopping eller se nøjere på nogle af de seværdigheder, vi så på byrundturen.

Vi har denne dag inkluderet en dagsbillet til byens offentlige transport (udleveres af lokalguiden).

Om aftenen tilbyder guiden en ekstra udflugt - Fontæneshow med middag på lokal restaurant. Det imponerende vandshow ved Krizikova fontainen er Europas største og en stor visuel oplevelse. Fontainen består af 3000 vanddyser og 1248 kulørte projektører, som oplyser vandet i mange flotte farver. Vandet springer i takt til musik – klassisk eller moderne. Det kan være en af de store, tjekkiske, klassiske komponister, musicalmusik, moderne pop, filmmusik, potpourri, panfløjte eller noget helt andet. Forestillingen varer ca. 45 minutter afhængigt af musikken. Transport hertil vil foregå med offentlig transport, dækket af den udleverede dagsbillet. Udflugten bestilles og betales hos guiden og koster ca. 30 Euro.

5. dag: Retur til Danmark
Efter en tidlig morgenmad forlader vi hotellet. Besøget i Tjekkiet nærmer sig sin afslutning og vi vender hjem til Danmark, gennem Tyskland til Rostock, hvorfra vi sejler med Scandlines retur til Danmark. Hjemkomst sidst på aftenen.

Husk pas!

Valuta Kurona og Euro.

Opsamling:

Afgangsby Afgangstid
Højby kl. 04:40
Nykøbing kl. 04:50
Vig kl. 05:05
Asnæs kl. 05:20
Fårevejle kl. 05:30
Holbæk kl. 06:00
Ringsted kl. 06:45
Roskilde kl. 05:30
København - Sjælør St. kl. 06:15
Ølby kl. 06:45
Rønnede kl. 07:15
Nykøbing F kl. 08:00

 

Hafnia Rejser er medlem af Rejsegarantifonden og medlem af Danmarks Rejsebureau Forening. | Log ind
Romfax Webdesign