Skip to content.

Skirejser, busrejser og busture

Sections
Du er her: Forside » Busrejser » Klippeøen i Østersøen - Bornholm
Vitus Rejser
Vitus Rejser - bestil rejsen og Vitus Rejsers katalog hos Hafnia Rejser

Hafnia Rejser er agent for Vitus Rejser - bestil rejsen og Vitus Rejses katalog hos os.

Se et udvalg af de Vitus rejser, der køres med en bus fra Hafnia Rejser

Nyhedsbrev

Tilmeld dig Nyhedsbrevet - og modtag Nyheder og tilbud fra Hafnia Rejser

 

Klippeøen i Østersøen - Bornholm

Klippeøen i Østersøen - Bornholm
Danmarks ferieparadis byder på alt,hvad man ønske sig - varieret natur med smukke sandstrande, stejle klippeskrænter, og en fascinerende historie.
Antal dage: 4 dage, 17. september 2018
Hotel:Hotel Abildgaard

Priser og afgange

Afrejsedatoer Pr. person Bestil rejsen
17-09-2018 Kr. 3.495,-

Inkluderet i prisen

 • 3 x overnatning i dobbeltværelse
  3 x morgenmad
  3 x aftenbuffet
  Husets vin, øl og vand til aftensmåltiderne (mellem kl. 18-20)
  Ø-rundture med lokalguide
  Stort kagebord
  Besøg på vingård med frokost
  4-stjernet turistbus

Tillæg og rabatter

 • Tillæg for eneværelse: kr. 600,-
 • Afbestillingsforsikring: kr. 210,-
Klippeøen i Østersøen - Bornholm

Program

1. dag: Rønne og Hotel Abildgaard
Rejsen går via Øresundsbroen til Ystad, hvorfra vi sejler til Rønne. Ved ankomst til Rønne møder vi vores lokalguide, som giver os en introduktion til solskinsøen og tager os med på en guidet tur i Bornholms hovedby, Rønne, både til fods og i bussen. Derefter kører vi op langs øens smukke vestkyst, hvor vi ser nogle af de gamle små fiskerlejer, bl.a. Hasle med de kendte silderøgerier, havnen med fiskermiljø og den nye marina. Turen går videre til vores hotel tæt på dobbeltbyen Allinge-Sandvig. Vi indlogeres på Hotel Abildgaard i Sandkås, få meter fra hav, sand og de smukke nordbornholmske klippepartier. Her er restaurant med fantastisk udsigt over Østersøen, udendørs opvarmet pool og hyggelig terrasse. Alle værelser har tv, wifi og bad/toilet. Kaffe, te og juice ad libitum hele dagen på hotellet. Om aftenen serveres stor aftenbuffet med varierende tema, inkl. husets øl, vand og vin.

2. dag: Hammershus, Østerlars Rundkirke, Gudhjem og kagebord
Vi tager hul på en dag med historisk tema. Vi besøger Nordeuropas største borgruin, Hammershus, som er et imponerende bygningsværk. Her kan man spadsere rundt mellem de gamle mure og fornemme fortidens drabelige kampe og føle med fæstningens fanger. Kong Christian d.4.s datter, Leonora Christine, sad fængslet her sammen med sin mand Corfitz Ulfeldt efter en dom for landsforræderi. De forsøgte at flygte ned ad de stejle klipper, men forsøget mislykkedes. Herefter ser vi den smukke Opalsø som er omgivet af klippeskrænter, og derefter den helt specielle Hammer Havn. På vores videre færd kommer vi forbi et af øens vartegn - Østerlars Rundkirke. Det er den ældste og største af Bornholms fire rundkirker, opført i romansk stil og indviet til Sankt Laurentius.Videre til kystbyen Gudhjem, hvor de små huse med røde tage, synes at kravle op ad fjeldet. Hyggelige butikker med glaskunst og skønne restauranter præger bybilledet i Bornholms bjergby.  Herfra kører vi til Fru Petersens Café i Østermarie, hvor det store kagebord venter. Caféen har til huse i en gammel kirkeskole og er indrettet på hyggeligste vis i nostalgisk klunkehjems-stil. Lagkage, frugttærter og mange andre lækkerier står klar sammen med kaffe og varm kakao. Aftenbuffet på hotellet.

3. dag: Dueodde, Nexø og Rytterknægten
Dagen starter med en udflugt til den sydlige del af Bornholm. Med guide kører vi en ørundtur og besøger først Dueodde, der ligger som Bornholms sydligste punkt med smukke sandstrande. Vi fortsætter mod Nexø med sine velholdte huse og videre til Svaneke, hvor der vil være tid på egen hånd til frokost og til at se nærmere på denne hyggelige by. Derefter via Almindingen og øens højeste punkt, Rytterknægten, retur til hotellet og vores aftenbuffet.

4. dag: Kræmmerhuset og vingård
Morgenmad på hotellet. Turen går ind til midten af øen, hvor vi finder Kræmmerhuset – en kunsthåndværkbutik i skønne omgivelser ude på landet. Her kan købes keramik, tekstiler, honning og meget mere ved den gamle højskole, som er omkranset af en smuk besøgshave med stensætninger, dam, roser og staudebede. Herfra videre til Vingården 'Lille Gadegård'. Vinbonden viser rundt i vineriet og vingården, mens han fortæller historier fra gården på et hurtigt klingende bornholmsk. 38 minutter beregner han rundvisningen til! Herefter vinsmagning og frokost. Midt på eftermiddagen sejler vi med færgen fra Rønne til Ystad. Derfra videre over Øresundsbroen til Sjælland. Hjemkomst først på aftenen.

Husk billedlegitimation.

Opsamling:

Afgangsby Afgangstid
Kalundborg kl. 07:25
Jyderup kl. 07:45
Mørkøv kl. 08:00
Svinninge kl. 08:15
Holbæk kl. 08:40

 

Hafnia Rejser er medlem af Rejsegarantifonden og medlem af Danmarks Rejsebureau Forening. | Log ind
Romfax Webdesign