Skip to content.

Skirejser, busrejser og busture

Sections
Du er her: Forside » Busrejser » Berlins traditionsrige Julemarked
Vitus Rejser
Vitus Rejser - bestil rejsen og Vitus Rejsers katalog hos Hafnia Rejser

Hafnia Rejser er agent for Vitus Rejser - bestil rejsen og Vitus Rejses katalog hos os.

Se et udvalg af de Vitus rejser, der køres med en bus fra Hafnia Rejser

Nyhedsbrev

Tilmeld dig Nyhedsbrevet - og modtag Nyheder og tilbud fra Hafnia Rejser

 

Berlins traditionsrige Julemarked

Berlins traditionsrige Julemarked
Berlin er i sit es, når julemarkederne popper op rundt om i byens gader og stræder. Vi bor på centralt beliggende firestjernet hotel tæt ved Kurfürstendam, hvorfra vi har nem adgang til flere julemarkeder. Nyd duften af varm Glühwein og brændte mandler, mens du går på oplevelse blandt julekugler, julelys og nisselandskaber!
Antal dage: 4 dage, 30. november 2017
Hotel: Berlin Mark Hotel 4-stjernet

Priser og afgange

Afrejsedatoer Pr. person Bestil rejsen

Inkluderet i prisen

 • - 3 x overnatning i dobbeltværelse
  - 3 x morgenbuffet
  - 1 x sejltur på Spreefloden
  - Guidede rundture i Berlin
  - 4-stjernet turistbus
  - Rejseleder

Tillæg og rabatter

 • Tillæg for eneværelse: Kr. 625,-
 • Afbestillingsforsikring kr. 174,-; Morgenbuffet på færgen på udrejsen kr. 115,-; Frokostbuffet på færgen på hjemrejsen kr. 150,-

Program

Rejseplan:

1. dag: Mod Berlin via Østersøen
Via færgeoverfart over Østersøen når vi Tyskland, og kører gennem Nordtyskland til Berlin med ankomst midt på eftermiddagen. Tysklands hovedstad byder på en overflod af historiske monumenter, nye imponerende bygningsværker, opera, teater og et stort udbud af restauranter i alle varianter. Vi indlogeres på det 4-stjernede Berlin Mark Hotel, som ligger i gåafstand til det centrale Berlin, i en roligere sidegade til Kurfürstendamm. Hotellet har morgenmadsrestaurant og snackbar. Alle værelser har bad og toilet, tv, wifi, og telefon. Efter indlogering er resten af dagen på egen hånd med god mulighed for at nyde julestemningen på de omkringliggende julemarkeder.

2. dag: Byrundtur Berlin Vest, aftentur
Morgenmad på hotellet. Derefter kører vi en 3 timers byrundtur med stop undervejs, om muligt, ved Rigsdagen, Brandenburger Tor og Checkpoint Charlie. Vi ser det flotte centrale Berlin, Gendarmenmarkt, Unter den Linden, Berlins slot under genopførelse, domkirken, TV tårnet, det røde Rådhus, Alexander Platz, Karl Marx Alle, Kreuzberg, Tempelhof lufthavn samt Rathaus Schöneberg med frihedsklokken og balkonen, hvorfra J. F. Kennedy talte til Vestberlinerne i juni 1963. Derefter er resten af dagen på egen hånd til besøg på de forskellige julemarkeder. Et must er et besøg i KaDeWe – Europas største stormagasin på over 60.000 m2 – og med et kæmpeudvalg af varer. Om aftenen tilbyder vi en lystur med bus rundt i byen, hvor Berlin stråler i alskens farver. Et flot syn, hvor julebelysningen virkelig kommer til sin ret.

3. dag: Byrundtur Berlin øst, sejltur på Spreefloden
Morgenmad på hotellet. Derefter kører vi en 2 timers byrundtur, hvor vi ser ”East side gallery” – en rest af Berlinmuren, Treptow Park, gennem arbejderkvarteret Prenzlauer Berg til Gedenkstätte Berliner Mauer i Bernauer Strasse. Turen sluttes af med en sejltur på Spreefloden af en times varighed. Resten af dagen på egen hånd. I julemåneden findes mere end 50 julemarkeder rundt om i byen med forskellige boder og julearrangementer – der er helt sikkert nok at se på. Rejselederen bistår med råd og vejledning.

4. dag: Hjemrejse
Efter morgenmaden forlader vi hotellet. Vi sejler med Scandlines retur til Danmark.

Hjemkomst kl. 16:00-18:30.

Husk pas!

Valuta Euro.

Opsamling:

Afgangsby

Afgangstid

Højby

kl. 04:40

Nykøbing

kl. 04:50

Vig

kl. 05:05

Asnæs

kl. 05:20

Fårevejle

kl. 05:30

Holbæk

kl. 06:00

Ringsted

kl. 06:45

Roskilde

kl. 05:30

København – Sjælør st.

kl. 06:15

Ølby

kl. 06:45

Rønnede

kl. 07:15

Nykøbing F.

kl. 08:00

Hafnia Rejser er medlem af Rejsegarantifonden og medlem af Danmarks Rejsebureau Forening. | Log ind
Romfax Webdesign